Mamă criminală, trimisă în judecată după ce şi-a sugrumat fetiţa de două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama ucigaşă a fost trimisă ieri în judecată pentru omor calificat FOTO Arhivă
Mama ucigaşă a fost trimisă ieri în judecată pentru omor calificat FOTO Arhivă

O femeie de 33 de ani din Sălaj a fost trimisă ieri în judecată pentru omor calificat, după ce şi-a omorât bebeluşul – o fetiţă – în vârstă de două luni.

Teribila crimă a avut loc la sfârşitul lunii februarie a acestui an, iar potrivit anchetatorilor femeia şi-ar fi sugrumat bebeluşul pentru că acesta plângea prea mult. În cinismul ei, mama criminală a aruncat, iniţial, vina pentru crimă pe celălalt copil al ei, o fetiţă de patru ani. Procurorii spun, însă, că urmele de degete de adult rămase pe gâtul bebeluşului mort nu lasă lor de îndoială: copilul a fost omorât de propia mamă.
Crima s-a petrecut sâmbătă, 23 februarie, în comunitatea de romi din Pustă Vale, judeţul Sălaj. Bebeluşul, o fetiţă de numai două luni, a murit sugrumată de propria mamă, care a considerat de cuviinţă să se asigure de "reuşita" crimei aplicându-i, suplimentar, şi şase lovituri de cuţit.

Terifiantele detalii au fost prezentate, imediat după crimă, de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Crin Bologa. Potrivit acestuia, cel mai probabil, la baza oribilei crime ar fi stat faptul că bebeluşul a plâns, iar mama criminală, pe nume Kerekes Viorica, l-a oprit din plâns sugrumându-l cu mâinile goale. "Mama se apără spunând că, de fapt, bebeluşul ar fi fost victima agresiunii celuilalt copil al ei, o fetiţă în vârstă de patru ani. Autopsia făcută imediat asupra trupului bebeluşului nu lasă, însă, loc de îndoială: micuţa a fost ucisă de un adult. Sunt urme de degete de adult pe gâtul şi pe faţa ei. Sunt urme de persoană adultă", a explicat prim-procurorul.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite