Lucian Bode, reales preşedinte al PDL Sălaj. Cine sunt noii prim-vicepreşedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezenţa conducerii partidului şi a preşedinţilor tuturor organizaţiilor PDL din regiunea de Nord – Vest, Lucian Bode a fost reales, vineri, 6 decembrie, în funcţia de preşedinte al PDL Sălaj.

Alegerile au avut loc în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Sălaj, găzduit de Casa orăşenească de Cultură Şimleu Silvaniei, la care au participat, în calitate de delegaţi, 394 de democrat-liberali din Sălaj. Preşedintele în exerciţiu al organizaţiei judeţene a PDL Sălaj, Lucian Bode, nu a avut motive să fie prea emoţionat în aşteptarea rezultatului votului, întrucât a fost singurul candidat la un nou mandat în această funcţie.

Emoţii au avut, însă, cei doi candidaţi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte pentru strategii politice şi comunicare, respectiv Claudiu Bîrsan şi Adrian Margin. Numărarea voturilor l-a dat drept câştigător pe Claudiu Bîrsan, care şi-a devansat colegul de partid cu 43 de voturi (188 de delegaţi cu drept de vot au votat în favoarea lui Bîrsan, faţă de numai 145 în favoarea lui Margin).

Pentru cea de-a doua funcţie de prim-vicepreşedinte a fost ales Septimiu Ţurcaş, unic candidat, care se va ocupa de politicile publice ale organizaţiei.

În Biroul Permanent Judeţean al PDL Sălaj au mai fost aleşi Marcel Zaharia, ca secretar general, funcţie pe care o deţine şi acum; opt vicepreşedinţi: Călin Morar, Bogdan Ilea (care este şi noul purtător de cuvânt al organizaţiei, funcţie deţinută până acum de Claudiu Bîrsan), Dan Cherecheş, Dumitru Petruş, Radu Lazăr, Ioan Roşan, Daniela Jako şi Dorin Cherecheş. Cu rang de vicepreşedinte mai fac parte din birou preşedinţii organizaţiilor de colegii, alţii decât parlamentarii, şi preşedinţii organizaţiilor interne; doi secretari generali adjuncţi – Gheorghe Lup şi Ioan Abrudan; opt secretari executivi: Liviu Unguruşan, Flaviu Ciortea, Romeo Sârca (acesta concurând cu Dumitru Iancău pentru domeniul muncă, protecţie socială, sindicate, patronate, organizaţii neguvernamentale şi grupuri de cetăţeni), Liviu Fărcaş, Alin Prunean, Daniel Sabou, Alin Părău şi Nicolae Criste. Tot cu rang de secretar executiv mai fac parte din birou şi prim-vicepreşedinţii organizaţiilor de colegiu; trezorierul organizaţiei – Simona Imre; alţi membri ai biroului – Dorin Papiţa şi Marius Vereşezan.

 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite