Liderul tinerilor din PSD, şef la Cancelaria prefectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul alături de noul director al cancelariei, Dan Chiş FOTO Andreea Vilcovschi
Prefectul alături de noul director al cancelariei, Dan Chiş FOTO Andreea Vilcovschi

În vârstă de 33 de ani, noul şef al cabinetului prefectului provine din mediul privat, unde administrează o firmă din domeniul testărilor şi analizelor tehnice.

După îndelungi căutări şi la aproape un an de când ocupă fotoliul de prefect al judeţului Sălaj, Florin Florian a găsit "omul potrivit" pentru funcţia de şef de cabinet.

Dan Chiş, noul director de cabinet, are 33 de ani, este de profesie inginer şi administrează o societate din domeniul testărilor şi analizelor tehnice. Din 2013 este preşedintele PSD Sălaj - aripa tânără, iar în 2014 a fost ales coordonator al organizaţiei PES Activists Sălaj. Potrivit CV-ului său, are o diplomă de "inginer diplomat" în "Control şi expertiza calităţii produselor alimentare", obţinută la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, şi un masterat în sisteme de procesare şi controlul calităţii produselor alimentare. În 2016 a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii de transport în comun, Transurbis Zalău.

Mai puteţi citi:

ANFP a premiat cele mai bune practici din administraţia publică. Cine sunt câştigătorii

Prima prefectură din ţară care cere bani europeni pentru reabilitare termică. Instituţia vrea să scape de facturile exorbitante la încălzire

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite