La un pas de încă o tragedie. O basculantă plină cu nisip a ieşit de pe drum şi s-a izbit de o casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O basculantă încărcată cu nisip s-a oprit joi, 13 august, în zidul unei case de pe marginea drumului naţional DN 1H din localitatea Crişeni. Din fericire, cu excepţia şoferului, care a fost rănit uşor, teribilul accident nu a făcut victime.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.00 când basculanta, cel mai probabil din cauza vreunei defecţiuni tehnice, a părăsit partea carosabilă, a rupt gardul unei gospodării, oprindu-se în zidul casei din gospodăria respectivă. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, la faţa locului intervenit Detaşamentul de pompieri Zalău, care a deconectat bateria pentru evitarea producerii unui incendiu. Şoferul, rănit uşor, a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

image


Reamintim că tot joi, dar în jurul orei 2.00, un grav accident de circulaţie s-a produs peDN 1F, în localitatea Bobota, în urma căruia doi adolescenţi şi-au pierdut viaţa. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că şoferul, Gabriel M., de 21 ani, din Şimleu Silvaniei, conducea autoturismul, prin localitatea menţionată, cu viteză excesivă, iar într-o curbă la stânga semnalizată corespunzător prin indicator rutier şi marcaj continuu, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard din beton.  În urma evenimentului, atât şoferul cât şi pasagerul din autoturism, G. Cosmin, de 19 ani, din localitatea Măerişte, au decedat.

accident

Vă mai recomandăm:

FOTO Un tânăr de 19 ani şi unul de 21 au pierit într-un cumplit accident rutier, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un gard

FOTO Prăpăd la marginea Zalăului. Un TIR rămas fără frâne a intrat în plin într-un autobuz şi mai multe maşini


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite