Hoţi prinşi după ce au dat iama într-o gospodărie. Doi dintre ei au antecedente penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore FOTO Arhivă
Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore FOTO Arhivă

Pe timpul nopţii, bărbaţii au pătruns în anexele unei gospodării, de unde au furat tot ce s-a putut, de la animale, la scule electrice.

Trei tineri de 24, 28 şi 34 de ani din comuna Dragu au fost plasaţi sub control judiciar de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, fiind bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. Anchetatorii susţin că în noaptea de 14 spre 15 martie, inculpaţii au pătruns în anexele gospodăreşti ale unei persoane din comuna Zimbor, de unde au sustras patru miei, doi porci, 16 păsări şi un motofierăstrău. Prejudiciul cauzat este de circa 3.500 de lei, fiind recuperat doar 20 la sută.

Suspecţii au fost reţinuţi de către oamenii legii în urma unei acţiuni desfăşurate miercuri, 21 martie, când poliţiştii din Sînmihaiu Almaşului, cei din Hida şi cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la locuinţele bărbaţilor. Doi dintre ei au mai avut probleme cu legea în trecut, unul fiind condamnat pentru tâlhărie, iar un altul, pentru tentativă de omor.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Mai puteţi citi:

Metodă ingenioasă de furt. Cum au reuşit doi bărbaţi să lase o femeie fără 500 de lei la coafor

Un tânăr care fura din vestiare, prins de poliţişti. Cum acţiona hoţul

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite