GALERIE FOTO: Au fost desemnaţi cei mai frumoşi "boboci" ai Zalăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balul Balurilor
Balul Balurilor

Balul Balurilor, organizat de Consiliul Local al Tinerilor săptămâna aceasta, şi-a desemnat câştigătorii. La titlul de Miss şi Mister Boboc au participat câştigătorii balurilor bobocilor de la toate liceele din oraş.

Balul Balurilor, intrat de câţiva ani în tradiţie, a avut anul acesta un scop caritabil, banii strânşi din vânzarea biletelor urmând să fie donaţi un elev de la Colegiul Naţional "Silvania", bolnav. Pentru a-i departaja pe cei mai populari boboci din liceele din Zalău, organizatorii au pregătit mai multe probe, începând cu cea de prezentare, urmată de o scenetă pe care au avut-o de pregătit fiecare concurent, un dans de grup pe tema Crăciunului, un dans de perechi în patru stiluri (rock, vals, muzică populară şi disco) şi probă surpriză, în care fiecare dintre concurenţi a trebuit să redea grafic înţelesul cuvântului "supercalifragilistcexpialidocion".

Balul Balurilor

DĂ CLICK AICI PENTRU IMAGINI

La capătul celor cinci probe, titlul de Miss Boboc Zalău 2011 i-a revenit reprezentantei Colegiului Naţional "Silvania", Stanca Pop. Tot de la CNS este şi noul Mister Boboc, Horaţiu Margin. Premiul de popularitate a fost adjudecat de Andreea Criste, de la Liceul Pedagogic "Gheorghe Şincai", şi Răzvan Moisi, de la CNS.


"Pe tot parcursul balului am avut foarte mari emoţii, dar se pare că au fost constructive. Totul a ieşit chiar mai bine decât la repetiţii şi am fost foarte surprinsă şi nici nu am reacţionat în primele secunde când mi-am auzit numele. A fost cel mai frumos moment pe care l-am trăit, iar faptul că am câştigat mă ambiţionează să merg mai departe pe acest domeniu artistic - teatru sau chiar să lucrez în televiziune", ne-a spus după concurs Stanca, noua Miss Boboc a Zalăului.

Stanca Pop este, de altfel, obişnuită să fie prima. Ea a fost, tot în acest an, prima şi la admiterea în liceu, după ce a reuşit să promoveze cu 10 pe linie atât de şcoala gimanzială, cât şi probele evaluării naţionale. Acum ea învaţă în clasa de matematică – informatică bilingv engleză de la Colegiul Naţional „Silvania”, iar visul ei este să devină actriţă.

Citeşte şi Povestea unei eleve de nota 10 din Zalău: Stanca Pop

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite