FOTO Olimpicii şi cuplurile de aur, premiaţi de primărie la Zilele Cetăţii Zalăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuela Nimigean a obţinut premiul I la Olimpiada Naţionala de Franceză FOTO Olimpia Man
Emanuela Nimigean a obţinut premiul I la Olimpiada Naţionala de Franceză FOTO Olimpia Man

32 de elevi premiaţi la etapa naţională a olimpiadelor şcolare, profesorii care i-au pregătit, alături de 32 de cupluri ce aniversează anul aceasta 50 de ani de căsnicie au fost sărbătoriţi şi premiaţi, sâmbătă, 27 iulie, de către Primăria Municipiului Zalău, în cadrul ceremoniei deschiderii festive a Zilelor Cetăţii.

Evenimentul a fost găzduit de sala „Avram Iancu” a primărie, unde s-au adunat, deopotrivă, oficialităţile oraşului şi a judeţului, precum şi sărbătoriţii acestui an.


Pentru cele 35 de cupluri care sărbătoresc în acest an „Nunta de aur”, municipalitatea a pregătit câte un buchet de flori şi un plic cu 300 de lei, dar şi o petrecere la care perechile de septuagenari şi octogenari au avut ocazia să se simt bine şi să mai uite de greutăţile bătrâneţii.


Evenimentul a fost şi momentul ca Primăria să recompenseze valoarea, aşa că acei 32 de elevi din Zalău care au obţinut anul acesta premii şi menţiuni la olimpiadele naţionale au primit câte 300 de lei, dacă în palmares şi-au trecut un premiu I, 250 de lei – pentru locul al II-lea şi 200 de lei pentru ocupanţii locului al III-lea. Cei care au adus Zalăului menţiuni au primit câte 100 de lei, iar profesorii care i-au pregătit pe olimpicii oraşului au primit, şi ei, câte 150 de lei.

Citeşte şi FOTO Zilele Cetăţii în imagini. Rapper-ul german Nana, Andreea Bălan şi Petrişor, dar şi micii şi berea au adus mii de petrecăreţi în centrul Zalăului

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite