FOTO Numire politică în conducerea Inspectoratului Şcolar. Prima persoană susţinută în funcţie de partidul lui Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu 1 septembrie 2014, funcţia de inspector şcolar general adjunct responsabil cu inspecţia şcolară este deţinută de profesorul Mioara Gudea, susţinută în funcţie de Partidul Liberal Reformator.

Noul inspector şcolar general adjunct a fost instalat în funcţie luni, 1 septembrie, în prezenţa conducerii Inspectoratului Şcolar şi a celorlalţi inspectori. Funcţia devenise vacantă după ce ocupanta ei, Maria Pop, a fost promovată ca inspector şcolar general, în locul liberalului Gheorghe Bancea. Pentru această funcţie au fost vehiculate şi alte nume, confirmarea Mioarei Gudea venind în cursul zilei de duminică, 31 august, când a ajuns la Inspectoratul Şcolar ordinul de numire a acesteia în funcţie. Tot duminică au venit şi ordinele de prelungire a delegării în funcţie pentru inspectorul şcolar general Maria Pop, pentru celălalt adjunct al ISJ, Kovacs Irina, şi pentru directorul Casei Corpului Didactic, Corina Forţ.


Ceremonia de instalare în funcţie a noului adjunct a fost una simplă şi scurtă, şeful ISJ dând citire ordinului de numire în funcţie, după care Mioara Gudea le-a adresat câteva cuvinte noilor colegi, vorbind despre importanţa funcţiei şi responsabilizarea care vine ”la pachet” cu aceasta.

Citeşte şi Directori de şcoli şi licee şi inspectori şcolari, schimbaţi din funcţie. Lista schimbărilor

FOTO Schimbare de gardă la Inspectoratul Şcolar. Şeful numit de PNL, schimbat cu cel susţinut de PSD

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite