FOTO Condiţiile inumane în care sunt ţinuţi pacienţii în carantină. Camere cu temperaturi de 18 grade şi otravă de şoareci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cameră există otravă de şoareci
În cameră există otravă de şoareci

Unul dintre membrii familiei plasate în carantină luni seara, după ce s-au întors dintr-o zonă afectată de coronavirus a Italiei, relatează într-o scrisoare trimisă redacţiei "Adevărul" despre condiţiile îngrozitoare de la centrul de carantină din Zalău.

La scurt timp după ce "Adevărul" a scris despre primii sălăjeni plasaţi în carantină, unul dintre aceştia, a trimis pe adresa redacţiei un mail în care vorveşte despre condiţiile inumane în care sunt nevoiţi să stea.
Rândurile sunt semnate de către femeia care este în carantină împreună cu soţul şi cu bebeluşul său în vârstă de doar patru luni. Tânăra susţine că în camera în care şi-au petrecut deja aproape 24 de ore nu sunt mai mult de 19 grade şi că în colţurile încăperii, autorităţile au pus otravă de şoareci.

GALERIE FOTO

"Vă scriu în legătură cu anunţul publicat de dumneavoastră privind izolarea familiei întoarse din Italia. Sunt mama despre care se vorbeşte. Aş dori să vă prezint şi condiţiile în care am fost obligaţi să stăm: în primul rând, suntem cu un bebe de 4 luni, într-o încăpere în care sunt 18.8 grade, îngheţăm de frig, nu am dormit toată noaptea nici noi, nici copilul. Suntem ţinuţi aici de aseară, fără ca cineva să vină să ne vadă, să ne întrebe de sănătate. Astăzi, la prima oră, trebuia să fie DSP-ul aici... este ora 10 şi nu a venit nimeni. Sun pe doamna Marincaş (directorul DSP Sălaj - n.n.) şi ni se închide telefonul în nas.

Condiţiile sunt josnice, inumane, cu otravă de şoareci în toate colţurile camerei; nu avem unde să ne spălam, într-un moment în care igiena este atât de importantă. Nu avem mâncare... ni s-a adus în dimineaţa aceasta o sticlă de apă plată şi atât. Vă rog să îmi spuneţi dumneavoastră dacă vi se pare normal. Şi repet: am cu mine un bebe de abia 4 luni, pe care l-am ţinut toată noaptea cu căciula de lână în cap şi trei pături peste... INUMAN!!!!"
În susţinerea afirmaţiilor sale, femeia a trimis şi câteva fotografii pe care le-a făcut în camera de la centrul de carantină.

Mai puteţi citi:

UPDATE Primii sălăjeni plasaţi în carantină. Localnicii nu îi vor în cartier pe suspecţii de coronavirus

Numărul sălăjenilor izolaţi la domiciliu s-a dublat. Niciun caz de infectare nu a fost confirmat

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite