Femeie găsită fără suflare şi plină de sânge pe podea. Pe cine bănuiesc anchetatorii de oribila crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile FOTO Arhivă
Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile FOTO Arhivă

Macabra descoperire a fost făcută de fiica victimei, care i-a alertat pe oamenii legii după ce a văzut că pe îmbrăcămintea mamei erau mai multe pete de sânge.

Un bărbat de 67 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor, fiind bănuit de către anchetatori că şi-ar fi ucis soţia.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit în locuinţa acesteia din comuna Marca, judeţul Sălaj, marţi, 11 decembrie, în jurul orei 14.30, de către fiica victimei, care i-a alertat imediat pe oamenii legii. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, victima în vârstă de 64 de ani era căzută într-o cameră a locuinţei, îmbrăcămintea prezenta mai multe pete de sânge.
"Echipa complexă, formată din procuror, ofiţer specialist în investigaţii criminale şi ofiţer criminalist, s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat că victima era decedată, persoana bănuită de comiterea faptei fiind soţul victimei", arată sursa citată.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost arestat preventiv şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Citiţi şi:

UPDATE Vizită încheiată în sânge. Un bărbat a fost atacat cu toporul în propria casă

Adolescentă înjunghiată de un recidivist. Motivul incredibil din spatele tentativei de omor

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite