Exhibiţionistul din Zalău a recunoscut că obişnuieşte să îşi arate organul genital trecătoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zălăuanul în vârstă de 26 de ani acuzat că ar fi agresat, la începutul acestei săptămâni, o adolescentă, urmărind-o până în scara blocului unde i-a arătat părţile intime, este urmărit penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, susţin oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Potrivit unor surse neoficiale, suspectul şi-a recunoscut fapta, ba mai mult, a mărturisit anchetatorilor că nu este pentru prima dată când manifestă un astfel de comportament deviant.

Vecinii presupusului vinovat sunt şocaţi de cele auzite, ei spunând că tânărul nu a creat niciodată probleme şi că părea un om la locul lui. Suspectul este căsătorit, lucrează la o societate din Zalău şi locuieşte în cartierul Dumbrava Nord.

Presupusul vinovat urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ momentul în care a săvârşit faptele.
Până la finalizarea cercetărilor, bărbatul va fi supravegheat de către poliţişti.

Vă mai recomandăm:

A băgat spaima în femei şi copii! Un exhibiţionist din Zalău îşi atacă victimele în miezul zilei

Eliberarea din arest a unui pedofil german pune pe jar o comunitate din Sălaj. Oamenii se tem pentru copiii lor

Şapte ani de închisoare pentru pedofilul german prins în Sălaj. Sora şi cumnatul victimei, pedepse mai aspre, după ce „au vândut” copilul pedofilului

Două fetiţe din Sălaj, victimele a doi fraţi pedofili. Una dintre ele le era şi rudă apropiată!

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite