EVENIMENT Marius Urzică şi Ghiţă Mureşan vin la Ziua Sportului de la Zalău. Cabral şi Gianina Corondan prezintă evenimentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Szabo a dat tonul mişcării
Gabi Szabo a dat tonul mişcării

Eveniment marca Tenaris weekend-ul viitor la Zalău. Alergători din 12 ţări şi vedete din lumea sportului şi nu numai vin la Zalău pentru a lua parte la prima ediţie internaţională a Zilei Sportului.

După succesul primei ediţii a Zilei Sportului, organizată anul trecut, la care tonul la mişcare a fost dat de multipla campioană olimpică şi mondială Gabriela Szabo, Tenaris "recidivează" şi revine anul acesta cu o ediţie internaţională a sărbătorii sportului. Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, la startul competiţiilor ce vor fi organizate sâmbătă, 5 mai, începând cu ora 8.00, se vor alinia, alături de comunitatea din Zalău şi angajaţi TenarisSilcotub din Zalău şi Călăraşi, angajaţi Tenaris din 11 ţări: Argentina, Brazilia, Canada, Columbia, Guatemala, Indonezia, Italia, Japonia, Mexic, Statele Unite ale Americii, Uruguay.


Sportivi renumiţi încurajează alergătorii la Ziua Sportului


Marius Urzică, multiplu campion olimpic, mondial şi european la gimnastică, şi Ghiţă Mureşan, singurul român care a activat în NBA, vor sosi la Zalău cu ocazia evenimentului Ziua Sportului. Aceştia îi vor susţine pe alergători şi îi vor încuraja pe toţi participanţii să facă din mişcare, o componentă a vieţii lor de zi cu zi.


De asemenea, Cabral şi Gianina Corondan îi vor mobiliza pe cei prezenţi la Ziua Sportului.
La Ziua Sportului, participanţi de toate vârstele sunt invitaţi să se împrietenească cu sportul şi să îi descopere beneficiile pentru sănătate. Aceştia vor putea alerga la crosurile de 10 km şi 3 km şi vor putea face mişcare în diferite forme la zonele de fotbal, volei, baschet şi competiţii de familie, unde vor fi probe dedicate părinţilor şi copiilor – alergare, viteză, ştafetă, precum şi jocuri gonflabile.
Ambele crosuri, de 10 km şi 3 km, se vor desfăşura pe Bulevardul Mihai Viteazul, cu plecare de la Casa de Cultură a Sindicatelor, trecerea de pietoni din faţa ceasului.
Pentru crosul de 10 km, al cărui start va fi la ora 10:00, alergătorii se mai pot înscrie online pe site-ul www.ziuasportuluitenaris.ro până la data de 3 mai sau vineri, 4 mai, între orele 9:00 şi 19:00, la corturile amenajate în Piaţa 1 Decembrie 1918. Cei care acceptă provocarea celor 10 km vor mai avea o ultimă şansă să se înscrie în ziua evenimentului, pe 5 mai 2011, între orele 08:00 – 09:30.
Alergătorii crosului de 3 km vor auzi fluierul de start la ora 12:00, iar înscrierile se vor face exclusiv în dimineaţa competiţiei, între orele 8:00-11:30, în Piaţa 1 Decembrie 1918.

Clasarea alergătorilor pentru ambele crosuri va fi făcută cu ajutorul unui sistem de monitorizare electronică. Pentru ridicarea cipurilor, cei înscrişi în competiţie trebuie să se prezinte cu două ore înainte de începerea cursei, predarea fiind realizată pe baza cărţii de identitate.

Premii pentru mişcare


Premiile oferite în cadrul celor două crosuri constau în bani şi aparate electronice pentru crosul de 10 km (concurenţi care nu sunt angajaţi TenarisSilcotub: locul I - 1000 lei, locul II: 750 lei, locul III: 500 lei; angajaţi TenarisSilcotub: locul I: Tableta Samsung Galaxy Tab, locul II: iPod Nano, locul III: eBook Reader) şi vouchere pentru echipament sportiv pentru crosul de 3 km (locul I: voucher în valoare de 500 lei, locul II: voucher în valoare de 350 lei, locul III: voucher în valoare de 250 lei).
În plus, toţi alergătorii vor putea câştiga unul dintre premiile tombolei: camere video, aparate foto compacte, aparate stepper, seturi rachete de tenis de câmp, mingi Magic Ball. Pentru a participa, fiecare alergător trebuie să completeze talonul de participare primit la înscriere şi să îl introducă în urnă la finalul competiţiilor.

Pe lângă premiile oferite la cele două crosuri, participanţii vor putea câştiga diferite premii în cadrul mini-competiţiilor organizate în zonele dedicate activităţilor sportive pe parcursul întregii zile. 


ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite