Dosare penale pentru trei şoferi din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 18 spre 19 septembrie 2010 poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Zalău au organizat o acţiune în scopul descurajării consumului de băuturi alcoolice de către conducătorii auto. Şapte şoferi vor deveni pietoni în următoarele luni, iar trei dintre ei s-au ales şi cu dosare penale.

În timpul raziei au fost verificaţi şi testaţi cu aparatul alcooltest peste 200 de conducători auto, atât pe raza municipiului Zalău, cât şi în localităţile limitrofe, Crişeni, Panic, Ortelec şi Aghireş.

„Astfel,  au fost depistaţi şapte conducători auto care s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru patru dintre aceştia întocmindu-se procese verbale de constatare a contravenţiei şi ca măsură complementară li s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioada de 90 de zile”, explică Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Alţi  trei conducători auto, toţi din Zalău,  au avut o îmbibaţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat şi  s-au ales cu dosare de cercetare penală.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite