Curtea de Apel Cluj l-a scăpat de arest preventiv pe studentul acuzat că făcea trafic de ecstasy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul s-a ales cu 25 de zile de arest la domiciliu
Tânărul s-a ales cu 25 de zile de arest la domiciliu

Studentul zălăuan Alexandru Vaida a stat în arest preventiv doar cinci zile, întrucât magistraţii clujeni au desfiinţat decizia colegilor lor de la Tribunalul Sălaj.

Arestat preventiv de către judecătorii sălăjeni în 23 noiembrie, pentru trafic de droguri de mare risc, Alexandru Vaida, fiul adjunctului APIA Sălaj, Vaida Bela, fost plasat în arest la domiciliu pentru 25 de zile.

Instanţa superioară a admis luni, 28 noiembrie, contestaţia formulată împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sălaj, pe care a desfiinţat-o în parte. Rejudecând cauza, a hotărât ca zălăuanul în vârstă de 22 de ani să fie eliberat din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu din 28 noiembrie, până în 22 decembrie inclusiv.

În acest interval de timp, tânărul trebuie să respecte mai multe obligaţii, printre care să nu părăsească domiciliul fără permisiunea organului judiciar şi să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat.
Alexandru Vaida este acuzat de către procurorii DIICOT Sălaj de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Potrivit anchetatorilor, începând din vara anului trecut, tânărul a vândut mai multor cunoscuţi din Zalău şi Cluj-Napoca pastile de ecstasy, dar şi cannabis şi etnobotanice. Cu prilejul percheziţiilor făcute la domiciliul tânărului, au fost găsite un grinder (un aparat pentru măcinat cannabis) şi un cântar cu urme de cannabis pe el.

Inculpatul a recunoscut că vinde şi consumă droguri, mărturisind că a comercializat aproximativ 150 de pastile de ecstasy, am mai precizat procurorii.

Vă mai recomandăm:

O nouă condamnare la închisoare pentru un tânăr prins că vindea etnobotanice

Adolescent prins în flagrant în timp ce vindea etnobotanice. A mărturisit că face trafic de droguri de doi ani

Culmea tupeului! Condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri, un tânăr din Zalău continua să vândă etnobotanice

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite