Cursă în trei pentru şefia Spitalului Judeţean Zalău. Cine sunt candidaţii şi când se anunţă câştigătorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei candidaţi s-au înscris în cursa pentru fotoliul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Printre ei, şi actualul interimar.

Cea mai înaltă funcţie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău este râvnită de către Georgeta Fiţ, actualul interimar unităţii medicale, dar şi de către doi economişti - sălăjeanul Radu Vlad Bercean şi bihoreanca Roxana Ioana Ţobor.
Aceştia vor trece prin emoţiile concursului în 17 decembrie, atunci când îşi vor susţine proiectele de management în faţa comisiei, numele câştigătorului urmând să fie făcut public în 23 decembrie, după soluţionarea eventualelor contestaţii.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţilor li se cerea să fie absolvenţi ai unei instituţii cu profil medical, economico-financiar sau juridic, să fi absolvit un curs de perfecţionare în management sau management sanitar, agreat de Ministerul Sănătăţii, ori un masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ şi să aibă minim cinci ani de vechime în posturi prevăzute cu studii superioare.

În ultimii doi ani, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ a fost condusă de interimari: mai întâi de Liliana Neaga, apoi de Georgeta Fiţ. Interimatul celei din urmă expiră în primele zile din 2020.

Mai puteţi citi:

Cel mai mare spital din Sălaj caută şefi de secţii. Ce posturi sunt scoase la concurs

Premieră medicală la Spitalul din Zalău. Intervenţia care a salvat un bărbat de 69 de ani de la castrare

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite