Cum s-a dat de gol un român căutat de 10 ani de autorităţile din Italia. Gestul care l-a trimis după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul a fost încarcerat FOTO ansa.it
Românul a fost încarcerat FOTO ansa.it

Mai bine de un deceniu, bărbatul a reuşit să se ascundă de oamenii legii, însă un gest făcut zilele trecute l-a trimis după gratii.

Un român în vârstă de 36 de ani a fost încarcerat în Italia, după ce în ultimii 10 ani a fost dat în urmărire în Italia, scrie Il Messaggero. Deşi pe numele său exista un mandat de arestare pentru comiterea infracţiunilor de fals şi uz de fals, bărbatul a reuşit în tot acest timp să se ascundă de oamenii legii, folosindu-se de documente false.
Zilele trecute, însă, el s-a prezentat la o secţie de poliţie din provincia Bologna pentru a raporta pierderea cardului de credit.

Când a prezentat carabinierilor actul de identitate, aceştia au devenit suspicioşi şi, făcând verificări în baza de date, au descoperit că românul este, de fapt, un infractor căutat de mai bine de un deceniu. Potrivit publicaţiei italiene, în 16 octombrie 2010, Tribunalul din Rovigo a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare pentru fals în declaraţii, precum şi deţinere şi fabricare de documente false.
Românul a fost dus de la secţia de poliţie direct la închisoare.

Vă mai recomandăm:

Calvarul unei românce în Italia. Maltratată şi forţată de fostul soţ să facă sex cu un alt bărbat, în timp ce el privea

Români condamnaţi pe viaţă pentru o crimă în Italia. „Am strâns-o de gât cu toată puterea”

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite