Cum pot fi blocurile de locuinţe pericol public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu ajutorul autoscării FOTO ISU Sălaj
Pompierii au intervenit cu ajutorul autoscării FOTO ISU Sălaj

Cel mai bun exemplu este un bloc de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, de pe faţada căruia au început să se desprindă azi cărămizi decorative, care ameninţau să le cadă în cap trecătorilor.

Locatarii blocului MV1 de pe Bulevardul Mihai Viteazul au sesizat în această dimineaţă că de pe faţada blocului lor se desprind bucăţi ceramice, motiv pentru care au solicitat ajutorul pompierilor. La faţa locului au fost chemaţi lucrătorii Detaşamentul de pompieri Zalău, care au intervenit cu ajutorul autoscării şi au desprins elementele decorative (mai multe cărămizi) aproape desprinse şi care ameninţau viaţa locatarilor şi puteau produce pagube la autoturismele parcate lângă imobil.

Nu este primul incident de acest gen semnalat în Zalău şi fiecare dată de vină pentru ceea ce se întâmplă este degradarea faţadelor blcourilor, cauzată, la rândul ei, de lipsa reabilitărilor. Sarcina acestor reabilitări, ca şi responsabilitatea în cazul unor eventuale incidente cauzate de bucăţile de tencuială ori ornamentele desprinse, revine proprietarilor.
 

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite