Conducere nouă la TDS Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineretul social – democrat din Zalău şi-a ales o nouă conducere, în cadrul unei conferinţe de  alegeri desfăşurate joi, 19 septembrie, în sala Porolissum a Consiliului Judeţean Sălaj.

Cu această ocazie, Alin Adrian Breje a devenit, cu unanimitate de voturi, noul preşedinte al Organizaţiei Municipale a Tineretului Social Democrat Zalău, el înlocuindu-l în funcţie pe Cristian Mureşan. Ovidiu Costinaş a fost ales în funcţia de preşedinte executiv al TSD Zalău iar Ioana Baidoc va ocupa poziţia de secretar executiv. Cristian Mureşan a optat pentru funcţia de vicepreşedinte, alături de Crina Guşă şi Cosmin Lupou. Raluca Gireadă a obţinut funcţia de casier. Din noul birou mai fac parte Sergiu Părău, Andreea Temeş Avram, Raluca Săplăcan şi Anamaria Olar.

 Noul preşedinde al TSD Zalău, a insistat mult pe ideea de muncă în echipă: ”Ştiu că ne aşteaptă o perioadă destul de agitată. Vom avea mult de muncit împreună dar sunt convins că uniţi vom reuşi să ne atingem toate obiectivele şi chiar mai mult decât atât”, a punctat el. El a vorbit şi despre un proiect important care se desfăşoară în acest moment la nivelul PSD din întreaga ţară: ”În momentul de faţă avem în desfăşurare o acţiune de colectare de bunuri şi bani pentru sinistraţii din sudul ţării. Cei care doriţi şi puteţi să ajutaţi sunteţi aşteptaţi pe platoul de marmură din centrul oraşului la căsuţa de lemn din colţul de lângă ceas”.

 La eveniment au mai fost prezenţi Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj, Daniela Coţa, preşedinta OFSD Sălaj, Sandu Bercean, secretar executiv al PSD Sălaj, Vlad Gălăţeanu, preşedintele TSD Sălaj şi Călin Forţ, secretarul executiv al PSD Zalău.

 
Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj, a felicitat noua conducere punctând că este important ca la nivelul TSD să se cristalizeze un forum de discuţii, unde să se nască idei şi proiecte viabile pentru comunitate: ”Viitorul sunteţi voi, voi aveţi în faţă viaţa. Aşteptăm de la voi mai mult decât să lipiţi afişe sau să fiţi de acord cu noi. Nu veţi câştiga mare lucru aşa decât că probabil vom considera că sunteţi nişte tineri simpatici care nu ne crează probleme. Sfatul meu este să vă întâlniţi, să căutaţi soluţii, să sugeraţi proiecte celor care au putere de decizie!”, a declarat Marc.

 
Daniela Coţa, preşedinta OFSD Sălaj, l-a felicitat pe noul preşedinte şi a apreciat că se impune de la sine un comportament profesionist şi decent: ”Semnalul pe care îl daţi trebuie să fie de siguranţă. Trebuie să arătăm că, în interiorul PSD, cresc tineri capabili să ne asigure viitorul de mâine”.

 
Sandu Bercean, secretarul executiv al PSD Sălaj a subliniat şi el nevoia de professionalism: ”Aţi ales un preşedinte, aţi ales un nou birou permanent. Aţi stabilit că ei sunt cei mai buni. Foarte bine! De azi, ei au obligaţia să dovedească că sunt adevăraţi lideri. Faceţi în aşa fel încât organizaţia să crească, voi sunteţi cei care puteţi să le spuneţi tinerilor să vină spre noi”.

 
Alin Adrian Breje are 30 de ani, este căsătorit şi are o fetiţă de doi ani. Este absolvent al Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Geografie, Specializarea Topografie-Cadastru-Cărţi Funciare, promoţia 2008 şi a Universităţii Vasile Goldiş din Arad, Facultatea de Ştiinţe Economice, Specializarea Marketing, promoţia 2011. În prezent, îşi desfăşoară activitatea atât în mediul privat, ca inginer topograf la o firmă de specialitate din localitatea Zalău,din anul 2007 până în prezent, cât şi în mediul de stat, având funcţia de consilier local în Comuna Sîg.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite