Comuna Năpradea a fost racordată la civilizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un proiect în valoare de 3,7 milioane lei a fost inaugurat ieri la Năpradea. Aici a avut loc recepţia finală a lucrărilor de alimentare cu apă potabilă a celor cinci sate ale comunei , lucrare realizată prin „Programului de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural”.

Sistem de alimentare cu apă potabilă în valoare de 3,7 milioane de lei pentru comuna Năpradea. Cele cinci sate care vor avea de acum apă potabilă curentă sunt: Năpradea, Someş - Guruslău, Traniş, Vădurele şi Cheud. La recepţia finală a lucrărilor de marţi 9 august a participat şi subprefectul judeţului Onorica Abrudanu. Lucrările au presupus captarea a patru izvoare şi instalarea a două rezervoare pentru apă cu o capacitate totală de 640 de metri cubi.
În cuvântul său Onorica Abrudanu a precizat: "În ciuda crizei economice pe care o simţim cu toţii, există şi finalizarea unor proiecte precum acesta, din Năpradea. Meritul este, bineînţeles, şi al primarului, al Consiliului Local, al tuturor celor implicaţi şi am convingerea că aceste proiecte vor fi continuate”.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite