Cine este tânărul mort în tragedia de la Răteşti. În acelaşi accident a sfârşit şi copilul acestuia, în vârstă de doar 1 an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul avea 29 de ani FOTO pepinierehida.ro
Bărbatul avea 29 de ani FOTO pepinierehida.ro

Filip Orlaie, 29 de ani, era căsătorit, avea un copil şi îl aştepta pe al doilea, soţia lui fiind însărcinată. Din motive deocamdată necunoscute, autoturismul pe care îl conducea s-a izbit frontal cu un altul, la volanul căruia se afla un sătmărean de 53 de ani.

Tragedie într-o familie din localitatea Hida, după ce Filip Orlaie, un tânăr de 29 de ani, şi pruncul său, în vârstă de un an, au murit în accidentul produs vineri, 19 mai, la Răteşti, judeţul Satu Mare. Bărbatul conducea un autoturism Dacia Logan, în care se aflau soţia lui, însărcinată, şi fiul în vârstă de un an, când s-a tamponat frontal cu un Volkswagen Passat condus de un sătmărean în vârstă de 53 de ani. În urma impactului, cei doi conducători auto, precum şi copilul a murit, iar femeia a fost rănită grav.

"Cauzele accidentului sunt în continuare neelucidate. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei şi a participaţiei fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Filip Orlaie făcea parte din familia care deţine Pepinierele Hida, cea mai mare pepinieră de căpşun din Transilvania şi unul dintre cei mai importanţi producători de plante certificate de capşun şi arbuşti fructiferi din România. Tânărul în vârstă de 29 de ani era şef al Departamentului Produse din cadrul societăţii.

Mai puteţi citi:

Fotbalist de 23 de ani mort în autoturismul condus de prietenul său. Şoferul beat a intrat cu maşina într-un tir

Un copil de şase ani s-a prăbuşit de la etajul 3. Totul s-a petrecut sub ochii mamei

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite