Cine este tânărul care a provocat tragedia soldată cu patru morţi. În ce stare se află celelalte patru victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul care a provocat tragedia, doi dintre prietenii cu care se afla în maşină, precum şi conducătorul auto din celălalt autoturism au fost găsiţi în stop cardio-respirator.

Cei patru supravieţuitori ai teribilului accident produs în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Sălaj, pe Drumul Naţional 19 B, sunt în continuare în stare gravă, în spital.
Cel mai tânăr pacient - o adolescentă de 15 ani, fiica şoferului bihorean - a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în timpul nopţii, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa stării ei. Prognostic rezervat au şi în privinţa mamei acesteia şi a celorlalţi doi tineri răniţi grav în accident.

Între timp, au ieşit la iveală noi informaţii despre cei implicaţi în cumplitul accident. În maşina înmatriculată în Sălaj, cu volan pe dreapta, se aflau cinci prieteni, toţi din localitatea Zăuan, care se întorceau acasă. Nimeni nu ştie cu siguranţă unde fuseseră.
Primarul comunei Ip, Márkus László, îi ştia pe toţi cei cinci, fiindu-le profesor pe vremea în care lucra la catedră: "I-am cunoscut pe toţi foarte bine... le-am fost profesor la şcoala generală. Erau copii foarte cuminţi, nu au provocat niciodată probleme. Ne gândim că poate se întorceau de la benzinăria din Ip, însă nu ştim nimic sigur. Este dureros ce s-a întâmplat".

Despre Robert K., şoferul de 22 de ani din localitatea Zăuan, care a provocat tragedia, edilul spune că îşi dorea să ajungă şofer de tir, motiv pentru care urma cursuri auto.

În ceea ce priveşte familia de bihoreni, aceasta se întorcea de la mare, susţin surse din cadrul anchetei şi că mai aveau doar câţiva kilometri până acasă.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite grav, după un teribil accident de circulaţie produs în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Sălaj, pe DN 19 B.
Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din judeţul Sălaj, conducea un autoturism pe direcţia Ip-Zauan, iar pe un sector de drum în aliniament, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară pentru marcajul longitudinal simplu continuu şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină  care circula din sensul opus, condusă de un bihorean de 44 de ani.

Impactul a fost unul devastator: patru persoane, dintre care cei doi şoferi şi doi tineri de 22, respectiv 29 de ani, care circulau în maşina condusă de şoferul din Sălaj, au decedat. Alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 41 de ani, printre care soţia şi fiica bihoreanului, au fost rănite grav.
A fost activat planul roşu, la faţa locului intervenind 11 ambulanţe, din care şase SMURD şi cinci ale Serviciului de Ambulanţă, două autospeciale şi descarcerarea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Mai puteţi citi:

VIDEO Carnagiu pe un drum naţional. Patru persoane au murit şi alte patru au fost rănite după o depăşire interzisă

VIDEO Accidentul mortal din curtea unei spălătorii, surprins de camerele de supraveghere. Momentul impactului devastator

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite