Cine a câştigat concursul de împodobit brazi de la un spital judeţean. Pomul de Crăciun preferat de public FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de la Radiologie a avut cel mai popular brăduţ FOTO SJU Zalău
Echipa de la Radiologie a avut cel mai popular brăduţ FOTO SJU Zalău

Având în vedere succesul de care s-a bucurat concursul de împodobit brazi, conducerea unităţii medicale a decis să acorde trei premii, în loc de unul cum anunţase iniţial.

27 de brazi împodobiţi au fost înscrişi în inedita competiţie organizată de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Fotografiile lor au fost postate pe pagina de Facebook a unităţii spitaliceşti, sălăjenii fiind invitaţi să îşi voteze favoriţii.

Echipele de pe secţii au luat foarte în serios competiţia şi s-au întrecut în a împodobi pomii de Crăciun. Pe lângă globuri viu colorate, steluţe, clopoţei şi beteală, concurenţii au aşezat în brazi stetoscoape, viziere, bonete de unică folosinţă, mănuşi, botoşei şi măşti de protecţie. În Ambulatoriu-Pediatrie, brăduţul "vine la pachet" cu un combinezon de protecţie, la Ortopedie, printre decoraţiuni a fost inclus şi un femur din plastic, la Pneumologie, o mască de oxigen, în timp ce echipa de la ATI a decorat chiar şi un aparat de ventilaţie mecanică.
Dacă iniţial organizatorii concursului au anunţat că vor acorda un singur premiu, pentru "Cel mai frumos şi mai interesant brăduţ", numărul extrem de mare de voturi i-a determinat să ofere trei premii. Astfel, "cel mai popular brad" a fost desemnat cel de la Radiologie, care a primit peste 1.400 de voturi. Titlul de "cel mai tematic brad" i-a revenit pomului împodobit de echipa Laboratorului de Analize Medicale, în timp ce la categoria "Bradul care reprezintă cel mai bine specificul secţiei", câştigătoar a fost cel de la Cardiologie.

"Ne aflăm la finalul unui an foarte dificil pentru pacienţi şi pentru personalul medical. Împodobirea brazilor de Crăciun a fost un prilej de a uita pentru o clipă de momentele grele de peste an şi de a aduce un strop de bucurie pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, dar şi celor care îi îngrijesc. Întregul personal medical a participat cu mult suflet în realizarea brazilor de Crăciun şi rezultatele au fost minunate. Felicităm toate secţiile pentru implicare. Mulţumim personalului medical care a dovedit încă o data că sunt cu toţii O ECHIPĂ!  Mulţumim tuturor celor care au apreciat şi au susţinut acţiunea SJU Zalău şi au votat bradul favorit!", au transmis reprezentanţii celei mai mari unităţi medicale din judeţ.

Vă mai recomandăm:

Sălăjeni în Belgia. Crăciun cu afumături, turtă dulce şi un pahar de pălincă de Zalău

Obiceiul colindatului în satul românesc. Ritualurile care alungă spiritele rele şi sădesc bunăstarea

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite