Brazi împodobiţi cu viziere, măşti şi mănuşi. Concursul inedit între secţiile unui spital judeţean FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacienţii care ajung în această perioadă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău sunt întâmpinaţi de zeci de brăduţi care mai de care mai frumos decoraţi.

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău, cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj, s-a pregătit pentru apropiatele sărbători de iarnă. 

Ba mai mult, a ales să marcheze sosirea Crăciunului printr-un concurs inedit, între secţii. Nu mai puţin de 25 de brazi au fost împodobiţi în această perioadă în unitatea medicală, fotografiile lor fiind postate pe pagina de Facebook a SJU Zalău. În baza voturilor acordate de către internauţi, reprezentanţii Spitalului vor premia secţia care a aranjat "Cel mai frumos şi mai interesant brăduţ". 

GALERIE FOTO CU POMII DE CRĂCIUN

"Mai este puţin până la Crăciun şi chiar dacă anul acesta a fost un an dificil, noi tot ne-am pregătit. Fiecare secţie s-a străduit să-şi împodobească bradul de Crăciun cu multă fantezie, dar şi cu mult drag pentru colegi şi pacienţi.
Avem nevoie de dumneavoastră să ne ajutaţi să alegem cel mai frumos şi mai interesant brăduţ, aşa că vă rugăm să daţi like pozei care vă place cel mai mult", este mesajul celor de la SJU Zalău. 

Echipele de pe secţii au luat foarte în serios competiţia şi s-au întrecut în a împodobi pomii de Crăciun. Pe lângă globuri viu colorate, steluţe, clopoţei şi beteală, concurenţii au aşezat în brazi stetoscoape, viziere, bonete de unică folosinţă, mănuşi, botoşei şi măşti de protecţie. În Ambulatoriu-Pediatrie, brăduţul "vine la pachet" cu un combinezon de protecţie, la Ortopedie, printre decoraţiuni a fost inclus şi un femur din plastic, la Pneumologie, o mască de oxigen, în timp ce echipa de la ATI a decorat chiar şi un aparat de ventilaţie mecanică.

"Prin intermediul asistentelor-şefe de secţii, am încercat să mobilizăm întreg spitalul. Suntem foarte fericiţi că au fost atât de receptivi şi credem că toţi aceşti brăduţi împodobiţi animă şi aduc optimism în fiecare secţie.Va exista şi un premiu pentru câştigător, un premiu ce urmează să fie stabilit", a declarat Alin Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean. 

Demersul Spitalului i-a mobilizat pe sălăjeni, în mai puţin de 24 de ore de la lansarea concursului sute de utilizatori exprimându-şi opţiunile. Mesajele de apreciere la adresa cadrelor medicale nu au întârziat să apară:

"Cel mai frumos brad este cel înconjurat de oameni minunaţi! Mulţumim domnilor/doamnelor doctori pentru profesionalismul şi daruirea cu care ne îngrijiţi de câte ori avem nevoie! Să vă ţină Dumnezeu sănătoşi împreună cu toate cadrele medicale! Respect tuturor!"

"Toţi brazi sunt foarte frumoşi. Să dea Domnul să fie bine în lume. Sărbători sănătoase!"

"Felicitari! Nici nu contează care este cel mai frumos brad, căci până la urmă toţi brazii de Crăciun sunt frumoşi. Însă doar copiii se bucură cu adevărat când văd bradul împodobit. Aşa că, din acest punct de vedere, bradul de la Pediatrie e cel care merită votat!" 

Clasamentul provizoriu plasează pe podium Chirurgia generală, Radiologia şi Pediatria. 

Vă mai recomandăm:

Sălăjeni în Belgia. Crăciun cu afumături, turtă dulce şi un pahar de pălincă de Zalău

Obiceiul colindatului în satul românesc. Ritualurile care alungă spiritele rele şi sădesc bunăstarea

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite