Caravana Jandarmeriei recrutează tineri din judeţ. Vezi unde va opri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii au plecat prin ţară cu o caravană pe care este inscripţionat mesajul "Vino în echipa noastră", urmând să facă cinci opriri în judeţ în cursul zilei de sâmbătă.

Caravana Jandarmeriei Române, destinată atragerii tinerilor la examenele de admitere pentru şcolile de subofiţeri din ţară, ajunge sâmbătă, 25 noiembrie, în judeţul Sălaj. În intervalul orar 8-12, cei interesaţi vor putea afla informaţii despre oferta educaţională şi condiţiile de admitere la instituţiile de învăţământ care aparţin Jandarmeriei.

Caravana se va deplasa pe itinerariul Zalău – Şimleu-Silvaniei cu următoarele opriri: cartierul Ortelec, cartierul Dumbrava Nord, Piaţa 1 Decembrie, zona Autogării Zalău, între orele 08-10.00 şi zona Parcului Central Şimleu-Silvaniei, între orele 10.30-12.00.

Jandarmeria Română pune la dispoziţia candidaţilor 700 de locuri, 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani, judeţul Vâlcea şi 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni, judeţul Suceava.
Cererile de înscriere se depun la unităţile teritoriale de jandarmi de pe raza judeţului de domiciliu sau reşedinţă ale candidaţilor, nu mai târziu de 5 decembrie 2017.

Vă mai recomandăm:

Deficit de personal la IPJ Sălaj. Cum poţi deveni poliţist

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite