Bătrân bătut cu bestialitate pentru 16 lei şi o sticlă de bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au fost trimişi în judecată după ce au tâlhărit în miez de noapte un bătrân. Înainte să-l lase inconştient, bărbatul le cumpărase ţigări.

Unul dintre inculpaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, altul se află în arest la domiciliu, iar celălalt, plasat sub control judiciar.
Potrivit procurorilor, în 15 octombrie, în jurul orei 4.00, partea vătămată s-a deplasat la un chioşc din Staţia Perla, pentru a cumpăra o sticlă de bere şi una de vodcă. A intrat în discuţie cu cei doi minori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, cărora le-a şi cumpărat un pachet de ţigări.

La faţa locului a apărut şi Paul Vadas, un zălăuan în vârstă de 29 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care, observând  că bărbatul se îndreaptă spre casă, le-a propus celor doi minori „să-l facă de bani”. Împreună au pornit în urmărirea victimei şi au atacat-o imediat ce aceasta a intrat într-un gang din zonă. Prima lovitură, una cu piciorul în zona capului, a venit din partea lui Vadas, după care unul dintre minori l-a împins cu piciorul, victima prăbuşindu-se pe caldarâm şi pierzându-şi cunoştinţa. În acel moment, Paul Vadas s-a năpustit asupra bărbatului lovindu-l fără milă cu pumnii şi cu picioarele. Controlându-i buzunarele, a dat peste 16 lei pe care i-a luat, în timp ce unul dintre minori a sustras sacoşa în care se afla sticla de bere.

Toţi trei vor da socoteală în faţa instanţei pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Vă mai recomandăm:

Adolescent arestat după ce a înjunghiat un tânăr în plină stradă. I-a înfipt cuţitul de patru ori în spate

Tentativă de omor în aburii alcoolului. Un zălăuan şi-a înjunghiat fosta soţie cu un cuţit de bucătărie

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite