Băiatul din Dobrin care şi-a înjunghiat prietenul, trimis în judecată pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bobi Elvis S., băiatul de 17 ani din Dobrin, care şi-a înjunghiat prietenul, în vârstă de 16 ani, pe fondul unui conflict spontan, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să stea în închisoare între 5 şi 10 ani.

Teribilul incident a avut loc la sfârşitul lunii februarie şi, potrivit procurorului Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, agresiunea s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan, izbucnit fără un motiv anume, alimentat, cel mai probabil, de consumul excesiv de alcool. Agresorul, în vârstă de 17 ani, a fost reţinut imediat de poliţişti, iar apoi prezentat în faţa instanţei, care a admis cererea procurorilor de arestare preventivă a sa. Victima a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, unde a rămas mai multe zile internat la Secţia de Chirurgie.

Dosarul în care agresorul, Bobi Elvis S., este judecat pentru tentativă de omor, a fost înregistrat, azi, pe rolul Tribunalului Sălaj. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoarea între 5 şi 10 ani.
 

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite