Au fost aleşi cei mai puternici poliţişti din judeţ. Vezi aici cine sunt ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii şi-au măsurat puterile la skandenberg (foto arhivă)
Poliţiştii şi-au măsurat puterile la skandenberg (foto arhivă)

Cei mai puternici poliţişti din Sălaj s-au întrecut săptămâna aceasta în cadrul unei competiţii de skandenberg organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române - 25 martie. Poliţiştii s-au mai întrecut şi la tenis de masă, minifotbal, dar i-au provocat la volei şi la minifotbal şi pe colegii din celelalte instituţii subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţistul cu cel mai puternic braţ stâng, ales în urma unui concurs de skandenberg, s-a dovedit a fi agentul principal Dorin Baidoc, de la Poliţia oraşului Şimleu Silvaniei. Tot de la Şimleu vine şi ocupantul locului al doilea, subcomisarul Ioan Săntăvan, iar locul trei a revenit agentului principal Sorin Roşan.

Primii doi - poliţiştii din Şimleu - au ieşit primii şi în măsurarea puterilor braţelor drepte, locul trei fiind adjudecat aici de agentul şef Gavril Ţârlea, de la Poliţia Municipiului Zalău.

Concursul de tenis de masă a fost dominat de "mascaţii" de la Serviciului de Intervenţie Rapidă - agentul şef Vasile Rablău - locul I, agentul şef Gabriel Cilik, locul II, şi agentul şef Lucian Pop, locul III.

La minifotbal primii au ieşit cei de la Poliţia Oraş Cehu Silvaniei. Locul II - Serviciul de Investigare a Fraudelor, locul III – Secţiile de Poliţie 5-7-8, locul  IV – Serviciul Poliţiei Rutiere, locul V – Poliţia Municipiului Zalău, iar locul VI – Poliţia Oraş Jibou.

Competiţia dintre instituţiile MAI la minifotbal a fost câştigată de poliţişti, urmaţi de pompieri şi de jandarmi, în timp ce la volei au câştigat jandarmii, urmaţi de angajaţii Primăriei Şimleu şi de pompieri.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite