Ai talent la scris? Participă la concursul de la Casa de Cultură din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din liceele Sălajului sunt aşteptaţi să se înscrie la cea de-a XIV-a ediţie a concursului de creaţie literară organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău şi Cenaclul literar „Silvania”.

Liceenii interesaţi trebuie să trimită, până în 23 mai, pe adresa Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău (str. 9 Mai, nr. 2, judeţul Sălaj), lucrările, cu menţiunea „pentru concursul de creaţie literară”.  Participanţii trebuie să trimită minimum cinci poezii sau minimum două texte în proză. Fiecare lucrare va fi trimisă în plic închis, în interiorul căruia se va anexa o fişă de concurs cu numele, prenumele, vârsta, şcoala şi clasa din care face parte concurentul.

Un juriu format din membri ai Cenaclului "Silvania" şi alţi reprezentanţi ai vieţii literare sălăjene va evalua lucrările şi va stabili câştigătorii. Organizatorii oferă un Mare premiu, în valoare de 500 de lei, plus premii şi menţiuni la fiecare dintre cele două secţiuni - poezie şi proză (premiul I - 250 de lei, premiul II, 150 de lei, premiul III, 100 de lei, menţiune - 75 de lei).


Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite