ADMITERE LICEU 2013: Doi elevi din Sălaj, admişi la liceul militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi elevi din Sălaj au intrat anul acesta la liceul militar FOTO Arhivă
Doi elevi din Sălaj au intrat anul acesta la liceul militar FOTO Arhivă

Doi absolvenţi de gimnaziu din Sălaj vor afla din toamnă ce este milităria, la propriu, pentru că ei au fost admişi la Colegiul Militar Liceal "Mihai Viteazul" din Alba Iulia.

Rezultatele admiterii de la colegiul militar din Alba Iulia au fost afişate săptămâna aceasta, astfel încât candidaţii respinşi să poată participa, marţi, la repartizarea computerizată pe locurile disponibile la celelalte licee. Din judeţul nostru, doar doi elevi au reuşit să fie declaraţi admişi pe cele 100 de locuri scoase la concurs în acest an. Este vorba despre Alin Vasile Nicorici, absolvent al Şcolii Gimnaziale "Avram Iancu" din Halmăşd, şi despre Mate Lenard Istvan, absolvent al Şcolii Gimnaziale "Simion Bărnuţiu" din Zalău.

Alin a intrat al 44 - lea, cu o medie finală de admitere de 9,25. La testul de la colegiul militar el a luat nota 9.00. Lenar a intrat pe locul al 80-lea, cu o medie finală de 8,83, după ce la testul dat la Alba Iulia el a fost notat cu 9.50. Din Sălaj au mai fost alţi şase pretendenţi la o carieră militară, care nu au avut medii suficient de mari pentru a fi declaraţi admişi

Din păcate, pe cele 20 de locuri disponibile pentru fete, nu a fost admisă nicio elevă din Sălaj, deşi au fost patru candidate care au trecut de probele medicale şi sportive eliminatorii.
 

Citeşte şi ADMITERE 2013 S-a afişat ierarhia pentru admitere. Cinci elevi intră la liceu cu media 10. Cine sunt ei

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite