Accident cu şase victime pe DN 1 H. Maşinii unui băimărean i-a explodat pneul în depăşire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN 1 H, între localităţile sălăjene Pericei şi Vârşolţ. Autorul accidentul este un băimărean de 34 de ani, care a avut ghinionul să-i explodeze un pneu de la maşină tocmai în momentul în care se angajase într-o depăşire.

Potrivit Mariei Cristea, reprezentantul biroului de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, accident s-a petrecut în momentul în care Liviu L., un bărbat de 34 de ani, din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism cu volan pe dreapta înmatriculat în Anglia a intrat în depăşirea maşinii din faţa sa. Chiar atunci, anvelopa din partea stângă spate a explodat, ceea ce l-a făcut pe băimărean să piardă controlul asupra volanului, izbind din spate autoturismul pe care voia să îl depăşească, condus de Mihai O., de 36 de ani, din Şimleu Silvaniei.


În urma impactului, maşina înmatriculată în Anglia a părăsit partea carosabilă şi s-a rostogolit pe câmp. Autoturismul condus de şimleuan a ajuns în şanţ, de unde a fost proiectat, cu roţile în sus, pe carosabil.


În cele două autoturisme implicate în accident se aflau şase persoane (patru în cea condusă de băimărean şi două în maşina condusă de bărbatul de 36 de ani din Şimleu). Trei dintre ele, aflate în stare mai gravă, au fost aduse cu ambulanţele la Zalău, iar trei au fost duse la spitalul din Şimleu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, Liviu Varga, dintre cele trei victime aduse la Zalău, una este pregătită să fie trimisă în această seară la Baia Mare. Este vorba despre un pacient din Baia Mare care prezintă un traumatism cranio-cerebral şi care necesită investigaţii care nu se pot face la spitalul din oraşul nostru.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite