A văzut-o cineva pe această femeie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Iştoan, o femeie de 65 de ani din localitatea sălăjeană Deleni, comuna Dobrin, este dispărută de acasă din 30 iulie. Cine are informaţii care i-ar putea ajuta pe poliţişti să o găsească sunt rugaţi să sune imediat la 112.

Poliţia a fost sesizată în seara zilei de 30 iulie, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că Iştoan Elena, în vârstă de 65 de ani, comuna Dobrin, sat Deleni, a plecat de acasă în mod voluntar, în jurul orei 15.00, cu intenţia de a verifica dacă sunt fructe într-o livadă în imediata apropiere a localităţii şi nu s-a mai întors.
Semnalmente: înălţime – 1.50 m, ochi căprui; păr cărunt, tuns scurt, ten deschis, constituţie corpolentă, iar la piciorul drept prezintă o cicatrice. La data dispariţiei era îmbrăcată întrun capot de culoare bleumarin până la genunchi, prevăzut cu motive florale, pulover din PNA, de culoare roz, iar în picioare purta tenişi de culoare albastră.


De la data sesizării şi până în prezent s-au efectuat căutări cu efective mărite, pe raza localităţii, cea în cauză, nefiind de găsit, motiv pentru care s-a solicitat darea în Urmărire Naţională.


”Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să sune la poliţie, prin apelul de urgenţă 112, sau la cea mai apropiată unitate de poliţie”, spun reprezentanţii IPJ Sălaj.

Citeşte şi Femeia de 49 de ani dispărută în urmă cu o săptămână, găsită moartă

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite