Viscolul şi zăpada întârzie corespondenţa în judeţul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viscolul şi troienele de zăpadă le dă mari bătăi de cap şi factorilor poştali. Poştaşii nu au mai reuşit să transporte corespondenţa în peste 40 de localităţi din judeţul Vaslui şi cer ajutor primarilor.

Cea mai gravă situaţie se află în localităţile din zona oraşelor Huşi şi Bârlad, acolo unde viscolul a blocat căile de acces în zeci de localităţi. Potrivit conducerii Poştei din Vaslui, în acest moment există întârzieri la transportul corespondenţei în peste 40 de localităţi.

„Spre exemplu, ieri nu am reuşit să facem toate schimburile de expediţii în toate localităţile, în mod deosebit în zona Huşului. Mai există şi zona Bârladului unde avem mari probleme, în localităţi precum Puieşti şi spre Ghergheşti, la Chetrosu. Pe zona Vaslui nu am putut intra în localităţi ce aparţin de comunele Albeşti, Vutcani şi Bogdana“, a declarat Nicuţă Marcu, directorul Poştei Vaslui. 

Potrivit ultimei raportări a Comandamentului Judeţean de Iarnă, în acest moment circulaţia pe 20 de drumuri judeţene este blocată, ceea ce înseamnă că accesul în foarte multe localităţi este aproape imposibil. Din această cauză, şefii Poştei cer ajutorul primarilor. 

„Unii primari ne-au ajutat şi înainte de sărbători şi îi rugăm să ne ajute şi acum. Pot ieşi cu nişte tractoare care să îi ajute pe factorii poştali să ducă corespondenţa la toată lumea, deoarece nu toţi poştaşii au mijloace de transport personale de care să se folosească. Cei mai mulţi dintre ei folosesc biciclete sau şarete, dar în aceste condiţii e imposibil să circuli cu astfel de mijloace de transport“, a mai adăugat Nicuţă Marcu. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite