Viorel Hizo: „Nu recunosc echipa Vasluiului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al galben-verzilor, Viorel Hizo, cel care a urmărit din tribune meciul dintre Voinţa Sibiu şi FC Vaslui, şi-a ironizat fosta echipă despre care spune că pe vremea lui nu juca un astfel de fotbal. 

Nici „Dulăului" nu i-a venit a crede ce echipă slabă a Vasluiului a putut vedea în această partidă, despre care a spus că nici nu a folosit cel mai bun 11 şi nici nu este pregătită aşa cum trebuie de Augusto Inacio.

„Astăzi nu am recunoscut Vasluiul. Nu am văzut niciodată echipa jucând aşa. Nu mi-a plăcut deloc echipa asta. Ca să faci apărare în zonă la faze fixe îţi trebuie jucători bine pregătiţi pentru aşa ceva, iar noi în România nu avem aşa ceva. Vaslui a jucat de doi ani cu marcaj om la om la fazele fixe şi a făcut-o foarte bine. Acum se scoate în evidenţă faptul că Marius Constantin a greşit contra CFR-ului, dar de fapt Anderson a fost cel care a comis trei greşeli în faza premergătoare centrării lui Sougou. Am văzut şi azi aceleaşi erori şi nu am recunoscut echipa.

După doi ani în care totul a mers bine, s-a ajuns ca Vaslui să nu aibă niciun şut pe poartă în 90 de minute. Voinţa nu m-a surprins, a făcut ce trebuia să facă, a luptat. Dacă Vasluiul bagă pe teren cel mai bun 11 meci de meci, e cea mai bună echipă din campionat, de departe. Se simte lipsa lui Sânmărtean, ceea ce înseamnă diminuarea randamentului lui Wesley"
, a spus Hizo la Sport.ro.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite