VIDEO REZULTATE BAC 2013 Lacrimi de fericire pe chipurile multor elevi din Vaslui: „Gata! Acum că am luat BAC-ul, plec în străinătate. Nu vreau la facultate“

0
0
Elevii s-au înghesuit să vadă rezultatele FOTO:adevarul
Elevii s-au înghesuit să vadă rezultatele FOTO:adevarul

Rezultatele parţiale ale examenului de bacalaureat au fost afişate şi la avizierele liceelor din Vaslui. Rezultatele parţiale la Bacalaureat 2013 pot fi consultate pe portalul edu.ro. adevarul.ro va prezenta rezultatele la Bac 2013 pentru fiecare judeţ în parte, precum şi statistici privind promovabilitatea şi comparaţii cu rezultatele din anii precedenţi. Procentul de promovabilitate în judeţul Vaslui a fost de 61,20%.

Mai bine de jumătate din numărul absolvenţilor care au susţinut examenul de Bacalaureat din judeţul Vaslui s-au declarat mulţumiţi de rezultatele obţinute. Imediat după afişarea rezultatelor parţiale, au apărut şi primele reacţii ale elevilor. Mulţi dintre ei plângeau din cauza notelor obţinute la examen, însă şi mai mulţi ai plâns de fericire. 

În judeţul Vaslui procentul de promovabilitate a examenului de Bacalaureat, ediţia iulie 2013, a fost de 61,20% înainte de depunerea contestaţiilor. Numărul elevilor care au obţinut medie de trece a fost de 1.981. 

VEZI AICI CE NOTĂ AI LUAT la BACALAUREAT 

Citeşte şi:

REZULTATE BAC 2013 Promovabilitate de 0% la un liceu din Vaslui. Topul liceelor cu cele mai bune rezultate la BAC din judeţ

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite