VIDEO Incendiu în buricul Bârladului. Sediul unui ONG de lângă "Italianul", la un pas să se transforme în scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost stins la scurt timp FOTO Sabina Ghiorghe
Incendiul a fost stins la scurt timp FOTO Sabina Ghiorghe

Incediul a izbuncit duminică la puţin timp după lăsarea întunericului. Riscul de extindere a focului către Clubul Pensionarilor Bârlad şi pizzeria aflată în imediata vecinătate a fost crescut, clădirile fiind aproape lipite

Incendiul a izbucnit duminică, 15 noiembrie, în jurul orei 18, la sediul asociaţiei "Sf. Ştefan" Bârlad, organizaţie nonguvernamentală care se ocupă cu apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi locomotorii. Totul a plecat de la un scurtcircuit electric şi riscul de a se extinde a fost major, având în vedere că sediul ONG-ului este lipit de Clubul pensionarilor, foarte aproape de clubul Obsession (zis "la Italianul"). Din fericire, la sediul asociaţiei se aflau mai multe persoane care au sesizat la timp că dintr-o încăpere ieşea fum.

"Eram la sediu, lucram la un proiect. Au ars nişte materiale, nimic important", a spus Dragomir Benone, preşedintele Asociaţiei.

La locul incendiului s-a deplasat o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Bârlad şi un echipaj de la E-on Distribuţie Moldova.

"Au ars aproximativ 2 metri pătraţi de tavan din scândură înveliţi cu PVC. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric de la un conductor defect", a precizat slt. Ionel Roşu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite