VIDEO Ilie Stan a fost prezentat oficial ca antrenor la FC Vaslui: „Îmi doresc ca jucătorii să fie însetaţi de performanţă şi să nu se gândească la bani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iliie Stan a fost prezentat oficial pe banca tehnică a echipei FC Vaslui în cantonamentul din Austria. Noul tehnician al galben-verzilor vrea cu orice preţ să obţină un trofeu sezonul viitort şi a dezvăluit şi care este secretul său.

Iliesta a promis că nu va dezamăgi însă a recunoscut că şi-ar mai dori câţiva jucători pe unele posturi. De asemenea, le-a transmis elevilor săi să nu se gândească la bani dacă vor să obţină performanţă.

„Le mulţumesc celor de la Vaslui pentru că s-au gândit la mine, chiar dacă unii au dat în mine pentru ceea ce s-a întâmplat la Chiajna, deşi mulţi nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Cred că pot realiza în acest an o performanţă la Vaslui, să câştig un trofeu. Am un lot bun şi mi s-au mai produs câţiva jucători. Vrem să câştigăm fiecare meci în parte şi să ne calificăm la final într-o cupă europeană. Jucătorii care vin trebuie să se gândească la performanţă şi nu la bani“, a spus Ilie Stan.  

Citeşte şi:

Daniel Stanciu nu mai vine la FC Vaslui

Adrian Porumboiu şi-a anunţat retragerea de la FC Vaslui printr-o scrisoare de adio: „Rămân fanul lor“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite