Daniel Stanciu nu mai vine la FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Stanciu a fost team managerul Vasluiului în 2012 FOTO:adevarul
Daniel Stanciu a fost team managerul Vasluiului în 2012 FOTO:adevarul

Deşi oficialii clubului FC Vaslui l-au curtat, din nou, pe Daniel Stanciu pentru a reveni alături de clubul galben-verde, fostul director sportiv al stelei şi-a găsit o altă echipă după ce a fost înlăturat din Ghencea.

Venit la Vaslui la începutul acestei luni pentru a începe o nouă colaborare cu galben-verzii, Daniel Stanciu a decis să accepte propunerea celor de la FCM Târgu Mureş, acolo unde a primit funcţia de director executiv.

„Am fost foarte aproape de a reveni la Vaslui, dar până la urmă mi-am dorit să plec de la Steaua la o echipă unde să muncesc, într-un cadru mult mai lejer şi unde să fiu lăsat să-mi aplic ideile. S-a ivit această şansă şi am acceptat-o dupa trei întâlniri. A contat foarte mult infrastructura incredibilă, pe care nu multe echipe din Liga I o au. Una dintre condiţii a fost şi faptul că am decis să vin cu Edi Iordănescu ca antrenor principal“, a declarat Stanciu la Sport Total FM.

Daniel Stanciu mai cochetase cu FC Vaslui în anul 2012, unde timp de 6 luni a ocupat funcţia de team-manager. În luna octombrie a acelui an el a decis să îşi rezilieze contractul, după ce antrenorii aduşi de el la cea vreme, Marius Şumudică şi Edi Iordănescu îşi încheiaseră socotelile cu formaţia vasluiană.

La începutul acestei luni, Daniel Stanciu a revenit la Vaslui unde, timp de câteva zile, a fost văzut în prezenţa oficialilor de la club cu care spera să ajungă la o înţelegere. 

Citeşte şi:

A revenit Daniel Stanciu la FC Vaslui?

Daniel Stanciu a plecat de la FC Vaslui. Află de aici motivul

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite