VIDEO Fotbaliştii de la FC Vaslui au intrat în grevă. Nu şi-au mai primit salariile de cinci luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal FC Vaslui se confruntă cu cele mai mari probleme financiare din istorie. Fotbaliştii nu şi-au mai încasat salariile de cinci luni şi, deşi au primit asigurări că li se vor achita toate restanţele până la sfârşitul lunii martie, urmând ca la finalul sezonului să se achite şi datoriile acumulate în acest an.

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, jucătorii au refuzat astăzi să se mai antreneze, înştiinţându-l pe Ciobotariu că vor intra în grevă până când vor primi ceva bani. Ei au ameninţat chiar că nu se vor prezenta la meciul cu Viitorul Constanţa, programat vineri, de la ora 21. Pe durata şedinţei de pregătire programată pentru astăzi, fotbaliştii au preferat să stea în sala de forţă şi să asculte muzică. Nici fotbaliştii şi nici anmtrenorul nu au dorit să facă astăzi nicio declaraţie.

“Nu vreau să comentez fiindcă orice declaraţie aş face, ar fi interpretată. Aşa că mă abţin”, a spus Adrian Pătulea, imediat ce a părăsit stadionul “Municipal”. La rândul său, Liviu Ciubotariu, a precizat că pentru a lâmuri situaţia problemelor finaciare, conducerea clubului ar trebui să ofere nişte răspunsuri. Numai că, atat Ciprian Damin, administratorul clubului (cel puţin în actele oficiale n.r.), cât şi Dragoş Iftime, preşedintele clubului refuză să comunice vreun punct de vedere.
Liviu Ciubotariu a atenţionat despre colapsul financiar în care se află FC Vaslui încă de după meciul cu FC Braşov, de luni.  "Trecem printr-o perioadă foarte grea. Niciodată în istoria clubului nu au mai fost asemenea momente. La Vaslui nu mai este raiul financiar de acum câţiva ani. Nu am luat licenţă până în momentul de faţă, însă mi-aş dori ca nu cumva să se stingă lumina şi să se închidă uşa", a declarat la conferinţa de presă de după meci.

Citeşte şi

Scandal la FC Vaslui. Ciprian Damian a făcut plângere penală pentru furt, acuzaţii fiind angajaţi ai lui Porumboiu

Adrian Porumboiu şi-a anunţat retragerea de la FC Vaslui printr-o scrisoare de adio: „Rămân fanul lor“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite