VIDEO Crima cu autor necunoscut de la Bârlad le dă mari bătăi de cap procurorilor. Se caută alt treilea suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici după patru zile de la comiterea crimei din Bârlad, procurorii nu au reuşit să dea de urma autorului, deşi au audiat până acum mai multe persoane incluse în cercul de suspecţi.

Ancheta în cazul aasinatului asupra lui Iulian Avasilinei, şeful Inspecţiei Fiscale de la Administraţia Finanţelor Publice din Bârlad, bate pasul pe loc. Niciunul din cei doi suspecţi audiaţi acum de două zile nu pare a fi criminalul deşi, au recunoscut că au avut un schimb de replici mai dure cu victima. Mai exact, unul din cei doi fraţi suspecţi a recunoscut că se afla în zonă în duminica crimei, cam pe la aceeaşi oră, şi că s-a certat verbal cu Avasilinei, după ce a urinat lângă un gard. Acesta le-a mai spus procurorilor că a plecat imediat după ce şi-a satisfăcut necesităţile fiziologice, fără a mai avea de-a face cu victima.

Acum, în atenţia organelor de anchetă, a intrat o a treia persoană, care apare şi pe o înregistrare video şi care avea şi o şapcă pe cap, unul din principalele indicii, deoarece victima ţinea în mână o şapcă ce nu îi aparţinea. Pe înregistrare apare un bărbat cu constitutie atletică, îmbrăcat în negru, cu o şapcă pe cap şi cu o geantă de umăr, care se îndreaptă spre locul în care câteva minute mai târziu a fost înjunghiat Iulian Avasilinei.

Iulian Avasilinei era şeful Serviciului Inspecţie Fiscală din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice din Bârlad şi a fost înjunghiat duminică dimineaţă (n.r.-28 aprilie 2013), de un necunoscut, în faţa blocului său. 

Citeşte şi:

Dragostea pentru câinele său l-a costat viaţa. Un bârlădean a murit, după ce a fost înjunghiat de un necunoscut

Criminal în libertate! Asasinul şeful Inspecţiei Fiscale de la Administraţia Finanţelor Publice din Bârlad, de negăsit

Procurorii au doi suspecţi în cazul asasinatului asupra şefului Inspecţiei Fiscale de la Administraţia Finanţelor Publice din Bârlad

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite