Procurorii au doi suspecţi în cazul asasinatului asupra şefului Inspecţiei Fiscale de la Administraţia Finanţelor Publice din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul care instrumentează cazul crimei din Bârlad, în urma căreia Iulian Avasilinei a murit, audiază la această oră doi bărbaţi, care sunt şi fraţi, ei fiind principalii suspecţi în acest caz.

Cei doi bărbaţi sunt audiaţi de mai bine de 10 ore de poliţişti, însă aceştia nu au recunoscut că ei ar fi făptaşii. În aceste condiţii, anchetatorii vor trebui să caute probe solide pentru a dovedi că unul dintre ei este cel care l-a ucis cu sânge rece pe Iulian Avasilinei, şeful Inspecţiei Fiscale de la Administraţia Finanţelor Publice din Bârlad.

Cert este că Avasilinei a murit din cauza loviturii de cuţit, după ce şi rezultatul  necropsiei a arătat clar că bărbatul de 48 de ani a murit în urma înjunghierii cu un corp cu lamă de tăiat. 

Misiunea oamenilor legii este cu atât mai dificilă, cu cât nu există martori. Ora prea matinală în care s-a întâmplat tragedia, dar şi distanţa mare de la locul faptei până la prima cameră de luat vederi, ce aparţine unui magazin alimentar, au făut ca până acum să nu existe nici măcar un cerc de suspecţi. 

Iulian Avasilinei era şeful Serviciului Inspecţie Fiscală din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice din Bârlad şi a fost înjunghiat duminică dimineaţă, de un necunoscut, înj faţa blocului său. 

Citeşte şi:

Dragostea pentru câinele său l-a costat viaţa. Un bârlădean a murit, după ce a fost înjunghiat de un necunoscut

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite