VIDEO Accident cu victimă în Bârlad. Un biciclist a fost lovit în plin de o maşină. Şoferul: "Era beat. Nu l-am putut evita"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu victimă în dreptul Unităţii Militare Bârlad FOTO VIDEO Sabina Ghiorghe
Accident cu victimă în dreptul Unităţii Militare Bârlad FOTO VIDEO Sabina Ghiorghe

Un biciclist de 63 de ani, din Bârlad, a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce a tăiat calea unui şofer

Accidentul s-a petrecut miercuri, 15 iunie, în jurul orei 10.30. Din primele cercetări la faţa locului ale poliţiştilor de la Biroul Rutier reiese că un şofer de 22 de ani, din localitatea gălăţeană Munteni, se afla la volanul unui Ford înmatriculat în Iaşi şi circula din centrul oraşului către Tecuci.

În dreptul Unităţii Militare, un biciclist de 63 de ani circula între cele două benzi ale sensului de mers şi a virat stânga fără să se asigure, cu intenţia de a intra pe o străduţă.

Biciclistul a fost lovit în plin de şofer, fiind proiectat pe asfalt. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă fiind în stare de conştienţă dar cu multiple traumatisme la nivelul capului, coloanei cervicale şi al picioarelor. Impactul a fost atât de dur încât parbrizul maşinii s-a făcut bucăţi.

"Era beat. Nu sunt eu de vină. A făcut deodată stânga şi nu am avut timp să-l evit", a spus şoferul maşinii.

"Pacientul este în evaluări medicale. Este conştient. A declarat medicilor că a semnalizat intenţia de a vira la stânga dar nu a fost observat", a spus Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului bârlădean.

În cauză se fac cercetări pentru vătămări corporale din culpă. Atât şoferul cât şi biciclistul au fost testaţi cu etilotestul rezultatele fiind negative.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite