Tânăr din Bârlad, prins beat la volan în timp ce conducea pe DJ 243

0
0
Etilotest FOTO Arhivă
Etilotest FOTO Arhivă

O acţiune tematică desfăşurată la sfârşit de săptămână de agenţii Poliţiei Rutiere s-a soldat cu amenzi şi avertismente. În acest weekend, un tânăr din Bârlad a deţinut recordul de alcoolemie în rândul şoferilor suprinşi în trafic după ce au consumat băuturi alcoolice

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bârlad au oprit în trafic pe Marius C., de 28 ani, din municipiul Bârlad.

Acesta conducea un autoturism pe D.J. 243, deşi anterior consumase băuturi alcoolice. Testare tânărului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aer expirat.

Marius C. a fost condus la Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"La sfârşit de săptămână, Serviciul Rutier Vaslui a coordonat, la nivel judeţean, o acţiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, ca urmare a conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma activităţilor de control, au fost constatate 4 fapte penale, din care 3 infracţiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală şi au fost întocmite tot atâtea dosare penale", se precizează în comunicatul de presă al IPJ Vaslui.

De asemenea, poliţiştii au constatat 6 contravenţii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, permisele celor depistaţi.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri