Vasluiul a mai adus un fundaş de naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubuli FC Vaslui a reuşit să mai facă un transfer în această perioadă aducându-l la echipă pe Marius Mareş, fost jucător al celor de la Jiul Petroşani.

Potrivit jurnaliştilor de la prosport.ro, Mareş, care anul acesta va împlini 18 ani, a semnat un contract pe 6 ani cu FC Vaslui. Acesta a fost şi unul din jucătorii de bază a Naţionalei U 16 a ţării noastre. 

Din câte se pare, fotbalistul, care joacă pe postul de fundaş stânga, a luat această decizie după ce cei de la FC Vaslui s-au ocupat de o problemă medicală de-a a sa. El a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept pe vremea când încă era la Jiul, însă părinţii lui au suportat toate cheltuielile. 

Preşedintele executiv de la FC Vaslui a declarat că starea lui Mareş a fost una gravă, dar că acum jucătorul este refăcut. “De două luni ne luptăm cu el să se recupereze, la Bucureşti, şi acum este bine. Medicul care s-a ocupat de el a spus că nu ştie cum de a mai pus piciorul jos. A fost un caz foarte grav. Este incredibil cazul lui. Nu poţi să foloseşti un jucător şi apoi să-l laşi la voia întâmplării. Mă mir că nu s-a ocupat nimeni de el. Putea să fie nenorocit pe viaţă.”, a declarat Dragoş Iftime pentru prosport.ro.

Mareş a venit  liber de contract după ce federaţia i-a dat dreptate în urma unui memoriu depus pentru o datorie a clubului Jiul petroşani de 2.800 de lei. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite