Vasluienii s-au bătut pe haine second-hand. Produsele de firmă, vândute la preț de chilipir

0
Publicat:

Deschiderea unui nou magazin de haine second-hand în Vaslui a creat agitație mare. Zeci de oameni s-au îngrămădit să cumpere articole de vestimentație, iar agenții unei firme de pază au asigurat ordinea.

Vasluienii s-au înghesuit să cumpere haine de firmă la mâna a doua FOTO unupetrotus.ro
Vasluienii s-au înghesuit să cumpere haine de firmă la mâna a doua FOTO unupetrotus.ro

Zeci de vasluieni s-au înghesuit la finalul săptămânii trecute la deschiderea unui magazin de haine secod hand în oraș, sperând să poată cumpăra haine ale unor branduri cunoscute la prețuri derizorii. Reprezentanții magazinului au anticipat ce se va întâmpla și au angajat o firmă de pază ca să nu scape situația de sub control.

„Te uiți la televizor și vezi că pe toate canalele se vorbește de criză economică, de scumpiri și de bani mai puțini în buzunarele fiecăruia dintre noi. Este firesc ca, în această perioadă, să strângem cureaua și să încercăm, pe cât posibil, să facem ceva economii, mai ales că nimeni nu știe ce ne așteaptă anul viitor, dar viitorul nu arată chiar bine. Așa că nu cred că e nicio problemă ca, în loc să dai sute de lei pe o singură haină, să îți cumperi haine pentru întreaga familie cu aceeași sumă de bani”, a declarat unul dintre vasluienii așezați la coadă pentru Vremea Nouă.

Au smuls şi hainele de pe manechine

Același fenomen se înregistrează și în alte orașe din România. Pe 31.07.2022, sute de oameni s-au strâns la deschiderea unui magazin în municipiul Oneşti, judeţul Bacău. Mulţi dintre ei veniseră în faţa magazinului cu mult timp înainte de deschidere, în dorinţa de a intra primii în magazin şi a cumpăra cele mai bune articole vestimentare.

Odată ajunşi în magazin, oamenii şi-au umplut coşurile cu articole vestimentare la preţ redus, iar cei mai norocoşi au plecat acasă cu produse de marcă – Gucci, Calvin Klein, Ralph Lauren, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess, Columbia, Adidas.

Cele mai multe articole vestimentare erau într-o stare bună. Cumpărătorii au ajuns până într-acolo încât au dezbrăcat manechinele de pe standuri, în dorinţa de-a cumpăra produsele pe care le doreau.

La un moment dat, în situaţia în care în magazin nu mai era loc să arunci un ac, oamenii de ordine au intervenit şi au restricţionat accesul următorilor clienţi, care erau primiţi înăuntru abia după ce ieşeau ceilalţi.  

La casele de marcat s-au format cozi uriaşe. Preţurile care au atras amatorii de haine la mâna a doua sunt: 15 lei – un tricou, 18 lei – perechea de blugi, 20 de lei – o rochie, 15 lei – o vestă subţire.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite