Vasluiancă arestată după ce a bătut, violat și umilit o rivală în dragoste. Faptele sunt șocante

0
Publicat:

O femeie din Vaslui și nora ei au fost arestate preventiv pentru viol și lipsire de libertate. Cele două au sechestrat o vecină care avusese o aventură cu soțul uneia dintre agresoare și au abuzat-o sexual.

Femeia a fost sechestrată, bătută și umilită FOTO Shutterstock
Femeia a fost sechestrată, bătută și umilită FOTO Shutterstock

Judecătoria Vaslui a emis mandate de arestare pe numele Irinei Arcăleanu, o femeie din comuna Pușcași, județul Vaslui, și a norei sale pentru lipsire de libertate, viol și lovire și alte violențe. Decizia poate fi contestată la instanța superioară.

Reamintim că un incident extrem de grav a avut loc pe 28 noiembrie în localitatea amintită. O femeie, mamă a cinci copii, a fost transportată la spital după ce a fost lovită cu bestialitate de o vecină.

Agresiunea la care a fost supusă victima  este apogeul unui conflict care ține de ani de zile. De cinci ani, vecina se răzbună permanent pe femeie, pentru că aceasta ar fi avut o relație în trecut cu bărbatul ei I-a spart de nenumărate ori geamurile de la casă, iar din acest motiv familia a fost nevoită să-și zidească două dintre ferestre.

Pentru agresoare, Irina Arcăleanu, nu a fost însă suficient. Femeia lucrează în Spania, iar scandalurile au reînceput după ce aceasta a revenit din străinătate

Potrivit familiei victimei, Elena H. mătura frunzele din fața porții sale, când în curtea ei a dat buzna vecina împreună cu nora ei. Acestea au imobilizat victima, apoi au târât-o în casă. Acolo, Irina Arcăleanu și nora ei de 16 ani, Denisa M., au lovit-o cu pumnii și cu picioarele, apoi au dezbrăcat-o și au început să o filmeze.

Agresoarele au încercat să o și umilească, iar potrivit victimei, au încercat să îi introducă un cârnat în vagin, ca lecție să nu mai umble după bărbații altora. De cinci ani de zile, victima a depus numeroase plângeri depuse la poliție pentru distrugere și amenințare, însă familia acesteia se plânge că până acum autoritățile nu au făcut nimic.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri