Vasluianul care a salvat vieţile a peste 400 de oameni, sărbătorit la Centrul de Transfuzii din Bârlad  VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO vremenoua.ro
FOTO vremenoua.ro

Bărbatul, care a împlinit marţi, 18 mai, vârsta de 65 de ani, este cel mai fidel donator de sânge din tot judeţul Vaslui. Prima dată a donat în 1974.  A salvat, practic, vieţile a peste 400 de oameni.

Sărbătoare la Centrului Judeţean de Transfuzii Sanguine din Bârlad. Gheorghiţă Sprinceană, veteranul donatorilor de sânge din judeţul Vaslui, a împlinit marţi, 18 mai, vârsta de 65 de ani, iar personalul Centrului i-a făcut o surpriză care l-a emoţionat. 

Bărbatul vine la centru pentru donaţii încă din anul 1974 şi este cunoscut ca fiind cel mai fidel donator de sânge din tot judeţul Vaslui. 

Vasluianul a salvat, practic, vieţile a peste 400 de oameni care aveau nevoie urgentă de sânge. 

 „Vă mulţumim cu căldură, pentru gestul pe care l-aţi făcut constant dumneavoastră, vreme de 47 de ani. Pentru implicare, pentru omenie, pentru tot. Vă dorim multă sănătate”, i-a transmis directorul Centrului Transfuzii Sanguine din Bârlad, Alina Ghimuş.

Odată cu împlinirea vârstei de 65 de ani, bărbatul nu mai poate dona, dar speră ca exemplul său să fie urmat de cât mai multe persoane. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Momentul în care armata israeliană distruge un „submarin sinucigaş” în Fâşia Gaza VIDEO

Banii alocaţi prin PNRR, în pericol din cauza unor funcţionari care nu vor să-şi piardă sporurile. Violeta Alexandru: Cum să facem reformă cu astfel de practici?

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite