Vasluian arestat pentru doar 50 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea vasluiană Dragomireşti a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce l-a bătut măr pe un consătean şi i-a furat suma de 50 de lei.

Potrivit poliţiştilor, cercetările au fost demarate după ce un bărbat de 27 de ani l-a anunţat pe şeful de post de nefericita întâmplare. Acesta le-a povestit oamenilor legii că acum trei zile, în timp ce mergea către un magazin din sat, consăteanul său l-a oprit şi a început să îl ia la bătaie.

Ulterior, agresorul i-a luat o bancnotă de 50 de lei pe care acesta o avea în mână. Poliţiştii au prins făptaşul după câteva ore şi l-au reţinut pe acesta pentru 24 de ore.

„Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis, în cursul zilei de ieri, pe numele acestuia mandat de arestare preventivă, acesta fiind condus în arestul inspectoratului“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

De asemenea, cei 50 de lei au fost recuperaţi şi înapoiaţi bărbatului tâlhărit.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite