UPDATE Tragedie la o unitate militară din judeţul Vaslui! Un militar a fost găsit într-o baltă de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii militari au demarat o anchetă FOTO:adevarul
Procurorii militari au demarat o anchetă FOTO:adevarul

Un militar în vârstă de 42 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge de colegii săi, chiar în interiorul Unităţii Militare 01776 din municipiul Huşi, după ce acesta şi-a tăiat venele de la o mână. Tragedia s-a întâmplat în această seară.

Ora 22:35 Din spusele unor apropiaţi, Marinel Costrăşel a fost transferat la Unitatea Militară din Huşi acum aproximativ 3 ani de la o unitate din ţară. Nici consătenilor săi nu vine a crede că acesta a recurs la acest gest. „Eu îl cunosc de mic copil, am fost colegi la şcoală. Era un băiat tare cuminte, la locul lui şi nu deranja pe nimeni. Din contră, era foarte respectuos cu toată lumea. Nu ştiu să fi avut probleme în familie ori cu soţia sa“, ne-a mărturisit Adrian Pantea, primarul comunei Boţeşti

Ora 22:10 Militarul care s-a sinucis se numeşte Marinel Costrăşel şi locuieşte în localitatea Gugeşti, comuna Boţeşti. Colegii susţin că acesta nu a dat nicio clipă impresia că ar fi depresiv şi nu înţeleg de ce a recurs la acest gest. 


Potrivit medicilor de la ambulanţă, militarul şi-a tăiat venele de la ambele mâini şi a fost găsit foarte târziu de colegii săi, care au sunat la 112. Cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul, bărbatul fiind mort de aproximativ o oră de la sosirea echipajului de la ambulanţă.

Din câte se pare, militarul a lăsat şi un bilet de adio prin care şi-a motivat gestul. Parchetul Militar din Iaşi a demarat o anchetă în acest caz. 

Vom reveni cu amănunte

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite