UPDATE Primarul de Bârlad, transferat de urgenţă la Iaşi. Cardiologii i-au evaluat starea de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Constantinescu, are probleme grave de sanatate
Constantin Constantinescu, are probleme grave de sanatate

Ediul Constantin Constantinescu a ajuns azi dimineaţă la Spitalul Municipal de Urgenţă acuzând dureri acute de stomac. După primele investigaţii l-au transferat de urgenţă la Iaşi cu suspiciune de preinfarct

UPDATE Primarul de Bârlad, Constantin Constantinescu, a fost evaluat de medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi. Edilul este în afara oricărui pericol. Potrivit unor surse de la clinica ieşeană, nea' Titi are probleme cu vasele de sânge din zona inimii, nu are probleme propriu-zise cu inima.

Ştire iniţială:

Constantin Constantinescu (62 ani), primarul de Bârlad, a fost adus marţi dimineaţa, în jurul orei 8.30, la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad cu maşina personală de către Cristina Andrei, concubina edilului.

Primarul acuza dureri acute de stomac şi a fost supus unor investigaţii. După o ecografie şi o radioscopie abdominală, medicii bârlădeni au stabilit că nu are nicio problemă cu stomacul şi l-au suspus unui consult interdisciplinar.

Ca orice pacient de rând, primarul a fost plimbat printre secţii cu căruciorul. Acesta a cerut discreţie maximă pentru a nu se afla că are probleme de sănătate.

Medicii internişti au dispus investigaţii cardiace. EKG-ul a pus în evidenţă anumite modificări şi după ce i-au făcut un ecocord  au decis să-l transfere la o clinic[ de cardiologie din Iaşi. A fost transferat cu o ambulanţă care a plecat din Bârlad la ora 10.45.

Pacientul de 62 de ani s-a prezentat cu dureri epigastrice. A fost supus mai multor investigaţii de laborator şi imagistică medicală. Conform protocolului, s-a cerut o ambulanţă şi s-a dispus transferul la o clinică de specialitate pe cardiologie în vederea efectuării unor investigaţii performante”, a spus, pentru “Adevărul”, Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului bârlădean.

Primarul Constantinescu va împlini 63 de ani pe 15 februarie.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite