UPDATE Accident rutier cu victime pe DE 581, la câţiva kilometri de Bârlad. O şoferiţă şi-a băgat soţul şi copiii în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei copii şi un bărbat au ajuns în spital
Trei copii şi un bărbat au ajuns în spital

Trei copii şi un bărbat au ajuns la spital cu fracturi şi traumatisme după ce şoferiţa, mama a doi dintre copilaşi, a pierdut controlul volanului. Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Bădeana, foarte aproape de locul unde, în ianuarie 2012, şase oameni şi-au pierdut viaţa intrând cu BMW-ul într-un cap de pod

UPDATE 9.30 În cursul nopţii, medicii bârlădeni au transferat la Spitalul "Sf. Maria" Iaşi pe doi din cei trei copilaşi: un băieţel de cinci ani şi celălalt de nouă ani. Amândoi prezentau policontuzii şi fracturi în diferite zone ale corpului. Cea mai mică pasageră, o fetiţă de patru luni, a scăpat nevătămată. Tatăl micuţei (34 ani), soţul şoferiţei, a fost diagnosticat cu policontuzii şi nu s-a impus spitalizarea.

Camelia Mighiu (35 ani), conducătoarea auto, are permis de conducere din 2010. Familia implicată în accident domiciliază în localitatea vasluiană Pogoneşti. Băiatul de nouă ani este nepotul lor.

Ştire iniţială:

Accidentul a avut loc joi seara, pe DE 581, puţin după ora 20.00, la ieşirea din localitatea Bădeana. Autoturismul în care se aflau doi adulţi şi trei copii de vârstă mică  (un Ford Focus) circula din didecţia Bârlad spre Tecuci. Călătoria s-a încheiat într-un şanţ. Un participant la trafic (şoferul unui TIR) a văzut maşina răsturnată la marginea drumului şi tot el a fost cel care a sunat la 112.

“La volan se afla o femeie şi din primele cercetări reiese că a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Se pare că ea nu a suferit leziuni, însă soţul şi copii au necesitat îngrijiri medicale. Şoferiţa a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ”, a declarat, pentru “Adevărul”, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Deşi nu avea nevoie de îngrijiri medicale, femeia a urcat în ambulanţă alături de copilaşi. Din primele informaţii, doar doi dintre copii sunt ai ei, celălalt fiind un nepot.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, fiind în curs de evaluare. Toţi erau conştienţi la preluarea de către echipajul de la Staţia Judeţeană de Ambulanţă Vaslui.

Accidentul s-a petrecut foarte aproape de locul unde în urmă cu mai bine de doi ani a avut loc un teribil accident, soldat cu şase morţi. Au plecat de o petrecere de luare de moţ din Fălciu şi au petrecut până dimineaţa.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite